Slaapapneu apparatuur

Ik probeer de DeVilbiss SmartLink Mobiele Applicatie voor de eerste keer te koppelen, hoe doe ik dit?

Heeft u de applicatie inmiddels geïnstalleerd dan kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Zorg dat u in het Apparaat naar ‘Toevoegen’ gaat, vervolgens gaat u naar ‘Bluetooth’. In het scherm van uw apparaat komt dan ‘Bluetooth – Aan’, ‘Zoeken’ en ‘Terug’ te staan. U mag het apparaat op dit beeld laten staan, u hoeft voor nu verder niets op uw apparaat te doen.
2. Open de DeVilbiss SmartLink applicatie op uw telefoon, u zou nu ‘Aan de slag’ moeten zien staan. Druk op ‘Aan de slag’, vervolgens komt of ‘Volgende’ of ‘Scannen’ in het scherm te staan. Ook daar mag u op drukken.
Hierna ziet u ‘Koppelen’ in de applicatie staan, zodra u op ‘Koppelen’ drukt zou automatisch uw telefoon tevoorschijn moeten komen onder ‘Bluetooth – Aan’ op het slaapapneu apparaat.
3. Zodra de naam van uw telefoon zichtbaar wordt op het slaapapneu apparaat dan draait u met de draaiknop naast het scherm naar uw telefoon en drukt u op de draaiknop. Normaliter krijgt u nu te zien dat de koppeling geslaagd is.
4. Laat de applicatie een minuut of vijf open langs het apparaat liggen zodat alle gegevens naar uw applicatie doorgestuurd kunnen worden.

« Ga terug