Artsen

Total Care ondersteunt de behandeling van respiratoire aandoeningen door het inzetten van hoogstaande facilitaire zorg en nazorg. Total Care streeft hierbij naar een evenwichtige balans tussen zelfvoorziening, mobiliteit, begeleiding, innovatie en kostenbeheersing bij de behandeling van respiratoire aandoeningen.

Total Care treedt hierbij op als transparant intermediair tussen cliënt, specialist en zorgverzekeraar. Alles op basis van persoonlijke aandacht, goed opgeleid personeel en de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke apparatuur beschikbaar. De inzet van respiratoire hulpmiddelen vraagt om uiteenlopende wijzen van begeleiding. Voor elk van deze hulpmiddelen ziet Total Care echter één duidelijke behoefte terugkeren: Persoonlijke begeleiding aan cliënt, jaarlijkse bevestiging gebruik en functioneren van de apparatuur en jaarlijkse terugkoppeling aan specialist m.b.t. de kwaliteit van de therapie. De overeenkomstige behoefte hierin is duidelijk: Minstens 1 fysiek contactmoment per jaar.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Total Care of een account aanmaken? Mail of bel ons dan!

CPAP

Uw patiënt is gediagnosticeerd met obstructief slaapapneu en de keuze wordt gemaakt om het OSAS te gaan behandelen met CPAP therapie. Total Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars en past zich aan op de door u gewenste of reeds afgesproken werkwijze. Hier kunt u de aanvraag indienen en/of het aanvraagformulier downloaden

M.R.A.

Uw patiënt is gediagnosticeerd met matig obstructief slaapapneu en de keuze wordt gemaakt om het OSAS te gaan behandelen met een Mandulair Repositionair Apparaat (M.R.A.). Total Care werkt samen met de beste tandartsen en –technici en heeft contracten met de volgende zorgverzekeraars. Hier kunt u de aanvraag indienen en/of het aanvraagformulier downloaden.

Medicijnverneveling

Total Care levert hoogwaardige vernevelapparatuur. Hier vindt u een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars. Via deze link kunt uw aanvraag indienen en/of het aanvraagformulier downloaden.

Zuurstof

U heeft vastgesteld dat uw patiënt een aanvullende zuurstofbehoefte heeft. Total Care levert zuurstofapparatuur die de patiënt in staat stelt onafhankelijk en mobiel zijn leven voort te zetten. Hier vindt u een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars. Via deze link kunt uw aanvraag indienen en/of het aanvraagformulier downloaden.

PEP uitzuigpompen

Positive Expiratory pressure helpt de patiënt met een longaandoening met het ophoesten van slijm. Hier vindt u een overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars. Via deze link kunt uw aanvraag indienen en/of het aanvraagformulier downloaden.