De Somnox Slaaprobot

De Somnox Slaaprobot
De Somnox Slaaprobot
De Somnox Slaaprobot
De Somnox Slaaprobot
De Somnox Slaaprobot
De Somnox Slaaprobot
SMNXSR1

De Somnox slaaprobot helpt mensen met slaapproblemen om sneller in slaap te vallen. Dit is zowel bij het inslapen als wanneer iemand 's nachts wakker wordt en Somnox weer erbij pakt om in slaap te vallen.

Hoe doet hij dit?

Hij simuleert een menselijke ademhaling. De gebruiker past hier automatisch zijn/haar ademhaling op aan, die daardoor ook rustiger wordt. Daarnaast focust de gebruiker zijn of haar aandacht op het ademhalingsritme van de robot, hierdoor wordt de aandacht afgeleid van andere gedachtes die door het hoofd spoken. Sensoren in de slaaprobot zullen de ademhaling van de gebruiker meten om het ademhalingsritme van de slaaprobot zo effectief mogelijk te laten zijn.

Ook het afspelen van rustgevende geluiden (bijvoorbeeld regen, een meditatie of een bekende stem) is mogelijk. Door deze factoren, samen met een gevoel van geborgenheid door het vasthouden van de slaaprobot, valt de gebruiker sneller in slaap. De instellingen (ademhalingsritme, geluid, timer) van de Somnox slaaprobot kunnen worden ingesteld met behulp van de bijbehorende (mobiele) applicatie. Na instellen is de (mobiele) applicatie voor gebruik van de slaaprobot (ook voor meerdere nachten) niet meer nodig, alleen bij wijzigen van de instellingen.

€ 499,00

Accepteer marketing-cookies om deze video te kunnen bekijken.