Patiënten

Wij hechten erg veel waarde aan de relatie die we met onze patiënten hebben. We proberen dan ook op elk moment de patiënt op nummer één te zetten door servicegericht, vriendelijk en vooral adequaat te handelen. Dat is ook het doel van deze site, we hopen u zo goed mogelijk te informeren en/of vooruit te helpen met uw therapie. 

Aan de linkerkant van deze pagina kunt u een keuze maken tussen de verschillende onderwerpen met betrekking tot de services die Total Care levert, zoals u ziet zijn we leverancier van verschillende onderdelen binnen de zorg.

 

OSAS

Zo begeleiden we cliënten die de diagnose OSAS hebben gekregen met het starten van de slaapapneu therapie (CPAP apparatuur / MRA beugels) tot zij een prettige therapie ervaren. Waarna we elk jaar nog steeds controles uitvoeren en men met problemen altijd terug kan vallen op onze medewerkers voor hulp of advies. 

Verneveling

Ook zijn we leverancier van vernevelaars, mensen met verschillende longaandoeningen of andere problemen met de inhalatie van medicatie zijn vaak erg gebaat bij een vernevelaar. De vernevelaar creëert een nevel die makkelijker en dieper in de longen terecht komt. We streven hierbij naar een goede begeleiding en ondersteuning bij problemen, ook komen we minstens één keer per jaar bij u thuis voor de jaarlijkse controle van het apparaat en de toebehoren

Zuurstof

Naast de eerder genoemde therapieën verzorgen we ook zuurstoftherapie. Met onze zuurstof apparatuur proberen we mensen zo min mogelijk afhankelijk te maken van ons, als leverancier. 
De zuurstofapparatuur die we leveren geeft cliënten de ruimte om zelf hun cilinders te vullen, hierdoor hoeven zij niet op ons te wachten op het moment dat de cilinders leeg zijn. Regelmatig horen we van onze cliënten dat ze erg blij zijn met deze apparatuur. Dit komt mede doordat ze voor hun gevoel mobieler zijn, maar ook niet beperkt worden in hun bewegingsvrijheid.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook bellen via 013-5313535 of mailen naar info@totalcaregroep.nl. 

Daarnaast hebben we ook een pagina ingericht met de veelgestelde vragen, hier vindt u antwoord op de vragen die wij het meest gesteld krijgen.