Nisita Neuszalf

Nisita Neuszalf
14101

Nisita neuszalf (10g) voorkomt uitdroging van het neusslijmvlies. Werkt ondersteunend bij een verstopte neus, bijvoorbeeld bij verkoudheid. Voor de reiniging en de bevochtiging van het neusslijmvlies, bijvoorbeeld droge lucht voor het oplossen van korstjes in de neus. Verhindert zo ongewenste of pijnlijke korstvorming. In combinatie met zuurstof te gebruiken, dus ook in de neus te smeren. De voordelen van Nisita neuszalf op een rijtje:

  • Ondersteunt het herstellend vermogen van het neusslijmvlies dankzij de waardevolle mineraalzouten
  • Reinigt en bevochtigt het neusslijmvlies
  • Lost korstjes in de neus op
  • Ondersteunt bij een verstopte neus, bijv. bij verkoudheid

 

€ 8,99

Samenstelling:
100 gr zalf bevat 2,8 g natriumchloride en 7,2 gr natriumwaterstofcarbonaat.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing:

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Werking van Nisita Neuszalf

De slijmverdunnende werking van Nisita neuszalf verdund taai neusslijm (snot) waardoor het sneller en beter uitgesnoten kan worden. Daardoor kun je snel weer vrij door je neus ademen. Daarnaast voorkomt Nisita neuszalf het contact van prikkelende stoffen met het neusslijmvlies, waardoor een jeukend of branderig gevoel en niezen kunnen worden verminderd.

Gebruik
Nisita neuszalf is geschikt voor volwassenen, kinderen en zuigelingen. Gebruik Nisita niet langer dan 30 dagen achter elkaar. Mocht er na 14 dagen geen verbetering optreden neem dan contact op met je arts of apotheker.
 
Dosering:
Breng meerdere keren per dag in elk neusgat een zalfstreng van ca. 1 cm aan. Plaats de punt van de tube zo diep mogelijk in elk neusgat, knijp een beetje zalf uit de tube en verdeel deze, door een lichte massage van de neusvleugels, gelijkmatig op het neusslijmvlies. De Nisita neuszalf kan ook met behulp van een wattenstaafje op de binnenkant van de neus worden gestreken. De zalf moet meerdere keren per dag worden aangebracht, in het bijzonder voor het slapengaan.