ResMed AirFit F30i

ResMed AirFit F30i
ResMed AirFit F30i
ResMed AirFit F30i
ResMed AirFit F30i
RMCM3135

Het ResMed AirFit F30i is een volgelaatsmasker dat minimaal contact maakt met de huid en zeer comfortabel aanvoelt. Het masker is speciaal ontworpen om de slang uit het gezicht te houden en de gebruiker een vrij zicht geven.

Het maskerframe zorgt voor flexibiliteit tijdens de slaap zonder de therapie te onderbreken. Boven op het hoofd bevindt de slangaansluiting, deze kan een draai van 360 graden maken. De gebruiker kan met de Resmed AirFit F30i in elke gewenste positie slapen. Het masker heeft magnetische clips en is hierdoor gemakkelijk aan- en uit te trekken. De mond en neus worden op een veilige manier afgedicht door een compact maskerkussen, irritatie en rode vlekken op het gezicht worden hierdoor vermindert. 

Productvoordeel:

  • Vrijwel geluidloos 
  • Flexibel 
  • Geschikt voor gebruikers die last hebben van claustrofobie

LET OP: Het masker maakt gebruik van magneetclips, sommige medische apparaten of metalen objecten worden beïnvloed door magnetische velden.
Denk hierbij aan een pacemaker of ICD. Wij adviseren u vóór het aankopen van dit masker eerst de waarschuwing en contra-indicaties uit dit bestand te lezen.

€ 135,00

Accepteer marketing-cookies om deze video te kunnen bekijken.