Medistrom Pilot-24 Lite batterij

Medistrom Pilot-24 Lite batterij
Medistrom Pilot-24 Lite batterij
Medistrom Pilot-24 Lite batterij
Medistrom Pilot-24 Lite batterij
P24MPLBP1

De Medistrom Pilot-24 Lite is een back-up stroomvoorziening en draagbare reis batterij / accu voor uw slaapapneu (CPAP) apparaat. 
Door het kleine formaat en het lichte gewicht van 560 gram neemt u deze batterij gemakkelijk mee, hierdoor kunt u ook gebruik maken van uw slaapapneu / CPAP apparaat als u een keer een nachtje geen stroom tot uw beschikking heeft. De batterij kan opgeladen worden met de netstroom adapter van uw eigen CPAP apparaat. Er wordt geen standaard netstroom adapter bij de accu geleverd.

De batterij gaat gemiddeld één à twee nachten mee zonder op te laden. Dit is gemeten zonder bevochtiger en/of verwarmde slang.

De Pilot-24 Lite is te gebruiken met de onderstaande apparaten:

  • ResMed AirSense 10
  • ResMed AirMini
  • Löwenstein Prisma SMART series
  • ResMed AirSense 11 - kabels apart verkrijgbaar via deze pagina
  • Philips Respironics Dreamstation Go*

*Kabels zijn apart verkrijgbaar, door de geringe vraag staan deze niet in onze webshop. U kunt deze wel los bij ons aanvragen. 

Let op: U ontvangt één jaar garantie op de batterij. Laadt de batterij volledig op voor opslag en elke zes maanden daarna. Zie het document 'Garantie'. 

Gaat u met het vliegtuig op vakantie? Geef dan in de opmerkingen uw geboortedatum door, zodat we een douaneverklaring voor u op kunnen maken.

 

€ 395,00


Handleiding (EN) (pdf) Quick Start Guide (EN) (pdf) Douaneverklaring (EN) (pdf)
Afmetingen
17 cm x 9 cm x 2 cm (LxBxH)
Gewicht
560 gram
Capaciteit
95 Wh
Levensduur
500+ keer op te laden
Oplaadtijd
2-3 uur (7 tot 9 uur met de ResMed AirMini AC adapter)

U kunt de batterij gebruiken als back-up voor wanneer u in een gebied bent waarbij stroomstoringen regelmatig voorkomen. 
De batterij zal dan bij het uitvallen van de stroom, de CPAP van stroom blijven voorzien zodat deze niet uitvalt. 

De batterij is ook ideaal als reisaccu en geeft u de mogelijkheid om uw CPAP (slaap) apparaat te gebruiken op plekken waar u geen toegang heeft tot stroom. Denk hierbij aan kamperen, roadtrips of tijdens het vliegen. De batterij is namelijk FAA compliant, wat betekent dat u deze batterij mag gebruiken in het vliegtuig. 

Daarnaast heeft de batterij een ingebouwde USB waarmee u gemakkelijk andere apparaten zoals bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of camera op kunt laden. Ook is de batterij voorzien van een LED zaklamp zodat u niet in het donker tast bij het installeren van uw slaapapneu apparaat. 

Accepteer marketing-cookies om deze video te kunnen bekijken.