Fusie Total Care B.V. en Santé Cie

Na 20 jaar begint er een nieuw hoofdstuk voor Total Care B.V.  Om nog meer cliënten van goede thuiszorgtherapie te kunnen voorzien, heeft Total Care B.V. het streven om de stabiele groei van de afgelopen 20 jaar te continueren.  Het Franse gezondheidsbedrijf Santé Cie heeft jarenlange ervaring in de (respiratoire) thuiszorg en is mede door de aantoonbaar zelfde visie op thuiszorgtherapieën de geschikte fusiepartner voor Total Care B.V.

Wat betekent dit voor u als cliënt?

U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele veranderingen voor u als cliënt. De samenwerking met Santé Cie zal bijdragen aan het waarborgen van de kwaliteit, continuïteit en expertise van Total Care, maar zal geen verschil maken in de huidige beleidsvoering. Wij zullen dezelfde werkwijze blijven aanhouden waarbij onze betrokkenheid met en service aan u als cliënt voorop staan. Daarnaast kunt u ook blijven rekenen op dezelfde vertrouwde gezichten binnen Total Care.

Over Santé Cie

Santé Cie werd in 2015 opgericht en is binnen Duitsland en Frankrijk een vertrouwde naam op het gebied van (respiratoire) thuiszorg. Hun missie is om lokale gezondheidszorg te bieden die technische expertise combineert met menselijk contact, zo dicht mogelijk bij de behoeften van patiënten.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van onze fusie, dan staan wij u graag te woord per chat, e-mail of telefoon.